Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara jnågot jag kände för att skriva.


Liv

Gråta
Tårar
Smärta
Skrik

Liv




Övriga genrer av Zozzie
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-22 10:36



Bookmark and Share


    I....
gu *kjam* ba så vackert xD
2008-01-29

    ej medlem längre
Man kan se gråt, tårar, smärta och skrik på ett positivt sätt, det är tecken på liv. Så har jag också tänkt.

(det är min tolkning av dikten, det måste ju inte vara rätt)
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie