Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen små mirakel


Tusen små mirakel
ser jag varje dag,
och ännu fler hör jag
som ropar efter nån.

Bara en liten axel
att luta sig emot
att gömma sig från hoten
som jagar små mirakel.

Tusen små,
och ännu fler
ser jag falla
längre ner.

På avgrunden är mörkret
och där vill ingen va.
På botten bor små själar
som ingen ville ha.





Fri vers av Dead dreams living
Läst 586 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-27 08:10



Bookmark and Share


    Cammo
Åh. Jag sitter här och är alldelse stum. så vackert perfekt. Jag älskar din text

\"Tusen små mirakel\" så vackert
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living