Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomt

ingen vet hur jag känner
ingen vet hur jag mår
smärtan i min själ bränner
vart jag än går

de dansar i mitt sinne
ångesten som jag bär
lyckan är blott ett minne
ta mig ifrån det här




Fri vers av Mela
Läst 409 gånger
Publicerad 2005-04-21 22:33



Bookmark and Share


  Markattan
Tunga, men väl framförda rader om en inre tomhet och smärta och längtan efter något annat. Bra!
2005-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Mela
Mela