Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen ut

Du skrattar och ler
Umgås med oss andra
Du tror att ingen ser
Kan dig ej klandra

Det är inte ditt fel
Ta inte på dig allt
Han var ju din del
Men allt blev kallt

Han bryr sig ej
Han behandlar sig som skit
Allt jag vill säga dig
Nu har du åkt dit

Ta dig i kragen
Du måste få ett slut
Nu är det den dagen
Du vet din väg ut






Fri vers av Mela
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-04-21 22:44



Bookmark and Share


  Cecilia
Klokt, skarpsinningt, snyggt skrivet. Du berkar vara en sån där kompis som huvudpersonen har stor nytta och stöd av.
2005-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Mela
Mela