Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt egna vis

det finns
inget ord
som kan beskriva
inget ord
som kan förklara

det finns
ingen person
som kan lyssna
ingen person
som kan förstå

inget ord kan visa
hur jag mår
ingen person kan förstå
hur jag känner

jag håller det för mig själv
snart tar allt slut
på mitt egna vis




Fri vers av Mela
Läst 399 gånger
Publicerad 2005-04-25 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mela
Mela