Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag och min kompis skrev den tillsammans.


Folk...

Bensin brinner bra...
Folk slänger cigaretter varje dag.




Övriga genrer av Zozzie
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-10-12 19:42



Bookmark and Share


    I....
fattar inte??
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie