Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under asfalten - en strand!

Nu - ny musik
för det nya millenniet
för apor i burar
för snutar/tjurar

---

Under asfalten - en strand!
Efter jobbet - ett liv
Bakom husen - en äng
Åh kom tillbaka!

---

Jesus på korset
Påven i kyrkan
Jesus på den yttersta dagen!
Påven mitt i veckan

---




Fri vers av Beng-tze
Läst 474 gånger
Publicerad 2005-04-27 03:03



Bookmark and Share


    zapatista
bra. Tiden gör stackars Jesus till något annat han ver menat att vara.
2005-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Beng-tze