Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturkänsla.


Regndroppar faller. 2004-03-11



Vad tänker du då buske
denna varma fuktiga kväll
svalka har du fått
likväl väta
fryser dina bebisblad
gör det ont på dem
när regndroppar faller
kan du vika dina vuxna blad
över och skydda eller
är du utmattad efter
dagens strid i
väder och vind.


B.M.N-R 2003-08-22




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 393 gånger
Publicerad 2004-03-11 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund