Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vi visade mer empati.


Rispa. 2004-03-11




Rispa inte min själ

klä inte av mig

mitt vara

stundom kan jag stå

sedan brister livet

det är fult att

vara skör

men se då

min förmåga i tillvaron

se mig

min empati till

din rispade själ

är inte det värt någonting.


B.M.N-R 2003-09-07




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 304 gånger
Publicerad 2004-03-11 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund