Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en höst gör

Viskar hösten till dig
så där i blåsten
genom träden över fälten
upp över stranden
gör den

piskar hösten till dig
så där bland löven
genom själen över nuet
upp över lugnet
gör den

gör den dig sentimental
så där illegal
genom återkommande nostalgi
upp över din altruism
gör den dig fri

berör den din stabilitet
så där in i din intrigitet
genom trötta ögon
upp över dina val
gör den dig sval

trycker den dig historiskt
så där obarmhärtigt gloriskt
genom tider som var
upp över kärlek av idag
gör den dig svag




Fri vers av Liisa
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-17 17:19



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Jösses! jag tror bestämt att vi båda älskar hösten med dess magi! och mystik! sitter här med ett glas rött! och tänt upp ett par stearinljus! och då stämde denna så himla bra att läsa och njuta! tack.. applåd .. kram
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Liisa
Liisa