Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i sin samtid spå

Hon borde ha varit nära dig
ta vad hon ville ha
som en spegel återge
det som ni vackrast kunde va

hon tänker så
oktober är ingen framtid
om han upplevt kan han också förstå
vad som kunde ha hänt då

vems uppgift var det att smyga fram på en okänd mark
trampa minor på en stig.
Smida kärlek i luft.
Kasta sten i ett hav.
Skapa kärleksark
Involvera mera frid
Radera outnyttjad tid
Var fanns alla dessa svar
i en höst för länge sen
i en avlägsen nära vän
vem kan i sin samtid spå sanning i nåt som inte finns kvar

vilken kväll av dem
vill hon uppleva igen
sortera bort eller reparera fram
skåla för varje meter de hann

tog vinden med sig
vad blev kvar över djupen
som skuggor i trädgårn
bland fallande löv
hon undrar inget nu
bara vad ni vackrast kunde få
det vet inte du




Fri vers av Liisa
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-18 20:20



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
skulle kunna vara en fin sång..gillar det korta språket
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Liisa
Liisa