Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Farmor


Du kan vara min sköld




Du kan vara min sköld
i min mörkaste natt
som du kunde bli
ett stort litet skratt.

I min mörkaste natt







IEB- 25/11-2006




Fri vers av Isabella EB
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-20 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabella EB
Isabella EB