Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenälvorna




Solen glittrar
i vattnets skimmer.
Vattnet stiger
som ånga upp.

Vattenälvorna
dansar sin ljuva dans.



IEB- 7/7-2007




Fri vers av Isabella EB
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-10-20 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabella EB
Isabella EB