Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läxa av fröken Elin.


Brevet till tomten




Hej Tomten!



Jag har en fråga till dig.

Varför ser man nästan aldrig dig,
förutom på julafton?
Jag uppskattar att du lämnar paket.

Jag har en fråga till.

Hur många Tomtenissar och Tomtenissor har du,
och vad gör dom?

Kan jag få bli en?






/Isabella


.




Övriga genrer av Isabella EB
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-12-04 20:36



Bookmark and Share


  stråströ
fint brev :) riktigt härlig, får verkligen julkänsla plötsligt
tack
/josse
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Isabella EB
Isabella EB