Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan oss finns två glasskivor, så nära men så långt borta.


Det lyser i ditt fönster,
ikväll.

Jag undrar vad du gör,
just nu.

Tänker du på mig,
nån gång?

För i mina tankar finns,
bara du.




Fri vers av Dead dreams living
Läst 557 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-21 16:24



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Jättebra! Fint! Med både hopplöshet och hopp på samma gång!
Tjusigt!
2007-10-22

    Cammo
åh, jag tycker verkligen om den. Hur något kan vara så nära men samtidigt så långt borta. Tänkte på det senast imorse och jag tycekr verkligen att du fångat det. Superbra!
2007-10-21

  Just Emotions
gillar denna!!!***
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Dead dreams living
Dead dreams living