Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt avstånd



Du stannar där!

Rör dig inte en meter!

Hat är ett starkt ord

Din vilja att komma mig nära var obefintlig då

Din vilja att komma mig nära är utestängd nu

Du hade din chans!

Ignorans är svår i praktiken

Men lika genomförbar som hatet

Ansträng dig inte

Det är det jag som får göra




Fri vers av Lina E
Läst 438 gånger
Publicerad 2004-03-12 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina E
Lina E