Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vandra mellan berg och dal och hoppas på att den man älskar faktiskt ska göra de samma.


Till den jag vill ha

Till Den som jag vill ha”

Jag Vandrar mellan berg och dal.
Jag vandrar över äng och hav.
Jag vandrar genom skog och stad.
Jag vandrar varje dag.
Jag vandrar natt och dag.
För jag är en vandrare.
Jag söker varje dag efter lycka och behag.
För någonstans så finns det trotts allt bara en,
och det är du. Du är den för mig.
Jag älskar bara dig. För du är allt för mig.
Men tills den dagen kommer, skal jag vandra som en fånge,
i kärleks syndens näste, i förtvivlan och trisdessen.
Stakars Lasse liten, som måste bli så besviken,
trotts att han är så liten. Någon gång någonstans,
finns det en stjärna som lyser för honom endå.
Men varför bli så besviken, när du inte kan få dit den.
Blomman i trafiken, prinsessan som inte är så liten.
Hon vandrar bort ett tag, för att fundera ett litet slag, på hur hon att det ska bli en dag, mellan dessa två.
Som kanske ska bli ett kärleks par.
Men till dess får hon gå i väntans dal och vänta ett tag,
på att det ska stå klart, att denna dag ska komma snart.
Fredrik L. Gävle




Fri vers av Laxen1
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-10-25 13:49



Bookmark and Share


  Elin?
mkt vacker, om jag varit den du ville ha så hade jag tagit dig direkt :)
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Laxen1