Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cirkel gjord av glas är endikt som jag försökte sätta musik till men gick inte så bra. Men den handlar om ett livet det är skört och kan i bland gå i kras och då får man starta upp ett nytt liv bl a. Skriven 1995 i Avesta. Fredrik


Cirkelgjord av Glas

Cirkel gjord av glas:
Jag är en vandrare på väg till ingenstans,
Jag ser himlens alla färger ovan mig,
Jag ser dig komma till mig__
Jag tänker, jag tänker, vad fin du är,
Jag undrar om du är den för mig,
jag undrar jag undrar vem du är.

Reff:

Jag ser himlens alla stjärnor falla ner på mig,
men mina önskningar har inte slagit in,
Jag vill vara din Oh, Oh jag vandrar på en väg av glas,
Mitt hjärta har gått i kras. Mitt liv är i en ny fas.
Jag vandrar i en cirkel gjord av glas.

Vers 2
Du undrar nog vem jag är…
Du tänker nog på mig som ett stort besvär
Du har nog inte förstått hur jag är,
Du har nog förstått vem jag är.
Du är den som jag vill ha
Men jag är inte tillräckligt bra.

Reff:1
Vi är ju som gjorda för varandra.
Vi ju som ett par på väg runt, runt på en väg i en cirkel
som inte leder någonstans, Vi lever i en värld av frågor,
Vilka är vi.

Reff*3.
Slut.

Fredrik




Fri vers av Laxen1
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-10-25 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laxen1