Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hörnstenen handlar om att se de lilla människan och att se att alla har samma värde att bli älskad och bekräftad.


Hörnstenen

HÖRNSTENEN:19/7-06:

Det känns lite som den där hörn stenen som Jesus talar om. Hur mycket jag älskar henne ju ondare gör det. Jag inser att hur mycket kärlek jag känner och vill ge henne så vet jag att hon aldrig skulle kunna ge den kärlek som jag känner tillbaka till mig. Det gör ont och det svider till När jag ser dig för när jag ser dig så inser jag att hur glad jag en är i dig så kommer du väll aldrig ofra det du har för att satsa på mig? För den kärlek jag känner för dig är som fåraherden som lämnade sin jord för att gå och söka det förlorade fåret. För har man tillräcklig kärlek för någon så kan man ge allt. Jag känner att det är dig som jag vill ha. Men hur mycket du vet och känner till om vad jag känner för dig, det vet jag inte. Jag tänker inte jaga dig heller för det är ditt beslut som väger tyngst och det accepterar jag. Men jag tänker hoppas och vänta på dig. Om ingen annan hinner före dig. För trotts allt så har jag inga andra känslor en dem jag har för dig just nu.
Du är allt för mig. Jag nämner dig inte vid namn, för det viktigaste av allt är att du vet. Jag älskar dig. Jag hoppas att du förstår.




Fri vers av Laxen1
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-25 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laxen1