Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Total samhörighet.


I samma andetag.


Du andas ut

jag in

din heta känsla

smakar på den

njuter starkt

av vetskapen;

du andas in mig.



B.M.N-R 2003-06-21




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 312 gånger
Publicerad 2004-03-13 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund