Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha ha

Jag gräver ur dina tarmar
om det behövs
jag sliter ut ditt hjärta
som är av is
och smälter det i min ugn

jag dödar
för mina lärjungar
och jag slåss för det rena
inte helvete du förespråkar

din hästsvans
knyter jag fast i drakulas tänder
och din tunga klyver jag
mitt i tu

du förför förgör och förstör
du leker med elden
i dårhusets gömslen

men det kommer en dag
när clownen blir synad
då får vi höra vem som skrattar !!!!!




Fri vers av Ärlig
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-26 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ärlig