Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prällar och Prällor

 

Prästerskapet är en kostym

för de som går i lånta fjädrar

 

aldrig fann de

sina egna ord

 

lever på

lånad tid

 

utan ränta

 

 




Övriga genrer av Ärlig
Läst 323 gånger
Publicerad 2008-09-13 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ärlig