Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden frukt

 

Det bästa med ruttna frukter

är att de försvinner

de blir uppätna av maskar

glufs glufs

 

må alla jävla maskar bli mätta




Övriga genrer av Ärlig
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-11 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ärlig