Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstpromenad



söndag, veckans hjärta,
fyller på med lugn och
viskar tyst om livets skatter.
ögonen ser på annat sätt,
när vind lurar ner löv från
lejongul trädman,

som guld åt alla.




Fri vers av Tassan
Läst 570 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-28 17:30



Bookmark and Share


  palle
Guld som glimmar! Snyggt Mvh Palle
2008-02-28

  Eduardo
vackert om vår vilodag... med härligt målande bilder
2008-02-14

  palle
Gillar strofen \" veckans hjärta\"! ger en känsla av att hämta kraft på den vilodagen som ämnat var ,, Ha det h, Palle
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Tassan
Tassan