Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

guldkorn



som guldkorn bland drivor av sand,
ämnade att hittas av endast min hand.

så känns din kärlek,
när den gnistrar mot mig ibland.




Fri vers av Tassan
Läst 658 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-06 17:44



Bookmark and Share


  palle
kort, Koncist och vackert! Mvh Palle
2008-02-28

  Aida*
Åh, hoppas gnistran alltid finns kvar.
Supervackert
2008-02-08

  aol
en sann underbar poesi som går rakt in i mitt hjärta
läs min dikt kär som ett kompliment
2008-02-07

  Karin Rosberg
Otroligt vacker och levande!
2008-01-29

  Michaela Dutius
Mycket vacker...
2008-01-06

  Fredrik Stillesjö
Hej Tassan!

Sanden blev till guld... Snygg metafor, gillar! Hälsar Fredrik
2008-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt personligt och starkt.

Men vem ämnade?
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tassan
Tassan