Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt




Det enda sättet att komma dig nära

Förtränga ditt syfte

Att utnyttja

Det enda sättet att göra mig fri

Förtränga mitt syfte

Att älska...






Fri vers av Lina E
Läst 436 gånger
Publicerad 2004-03-14 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina E
Lina E