Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om hösten.. om rädslan, jag hoppas att ni tycker om den


Du har inget val

det är grått och tråkigt och jag känner igen känslan
att vara deppig, hängig och trött
hela tiden
tecken på att hösten är här
vintern är nära
ångesten är stor
varje gång

orken finns inte, humöret är bortblåst
ljudet av skratten hörs mer sällan
känslan är nästan bortglömd
precis som känslan av sommaren,
värmen

jag går ner mig
igen
som jag har gjort varje år
hatet är lika stort
varje gång


jag har inget val.




Fri vers av Atena
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-29 17:29



Bookmark and Share


  Freeman
Dina ord grep tag i mig...precis nu, när vi är mitt uppe i förändringens tid...på så många sätt. Du skriver på ett sätt som talar direkt till hjärtat.

Men efter hösten och vintern kommer en ny vår. *

Härligt att se dig tillbaka här igen, du har varit saknad av många, var så säker!
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Atena
Atena