Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tänker inte beskriva mina dikter, de talar för sig själv.


evig saknad

Det är tomt, vart är alla?
Plötsligt ser jag en
Suddig individ, men avståndet är för långt
Jag når inte fram, även fast jag springer
Så är också du borta
Jag står ensam kvar
och jag fortsätter söka
efter ni som aldrig har existerat
en saknad som aldrig tar slut.




Fri vers av brungrönaögon
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-11-01 17:57



Bookmark and Share


    Damm
Stark saknad håller en fången i en dröm
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

brungrönaögon