Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord starkare än stål

Som ett knivhugg rätt i hjärtat
Du säger det
Du säger orden som jag
Aldrig någonsin ville höra
Jag blir iskall i hela kroppen
Det lilla som höll mig vid liv
Och med några få ord,
Blåste du ut den svaga livsgnistan
jag hade kvar




Fri vers av brungrönaögon
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 18:05



Bookmark and Share


    White as a star
Usch då, vet hur det är och det känns som ett knivhugg..
Mkt bra skrivet.
2007-11-02

    eva m h
Ord kan vara vassare än knivar!
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

brungrönaögon