Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek är inte alltid ömsesidig tyvärr


bitter sanning



Du är min förtrollande natt
men vad hjälper det när
jag är din menlösa dag




Övriga genrer av brungrönaögon
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brungrönaögon