Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känner en främling

konstiga du
du är som jag
jag känner dig
vi har knappt träffats men
jag kan dig utan och innan
som en präst kan sin bibel
dina ögon sa mig allt
ditt skratt visade mig kärlek
ditt allvar skar mig i bröstet
Allt var där
och någonting mer...
någonting jag saknade men som du hade
kanske var det hopp
hoppet jag kände när
du tog din hand i min
och ledde mig hem.




Fri vers av brungrönaögon
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 00:23



Bookmark and Share


  Nanno
vackert text..
2007-11-02

    eva m h
FinT igenkännande dikt! Att komma hem i en relation!
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

brungrönaögon