Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandad kärlek

En näve sommarsand
sipprar

mellan solbruna små fingrar

Formar ett hjärta av sten
mellan mina längtande skuldror




Fri vers av O_regelbunden
Läst 643 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-04 15:15



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
hjärta av sten...helt perfekt liknelse. Fint skrivet..
2005-05-13

  Susanna
Åh! Titeln är så bra!
Dikten med, så sorglig, hård =/
2005-05-06

  Dagg
Låter ju sorgligt, vet inte om det var din mening. "hjärta av sten" är väl det som gör att det låter vemodigt. Annars så tycker jag att den låter fri på något sätt...
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

O_regelbunden
O_regelbunden