Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur första dagen på komvux kan kännas när man saknar den man är kär i.


Tiden stannar

Jag sitter i skolbänken
läraren pratar
och
pratar
om något
jag inte förstår.

Tiden går så
långsamt
att man kan
skynda på
sekunderna
och
minuterna.

Tittar på klockan
varje minut
önskar jag
att detta vore över
men läraren kan aldrig sluta babbla.

Vill hem
och sova
i min säng
eller
hennes
den är mycket större
än vad min är.

Det känns som
att tiden står silla
när vi inte
är tillsammans.

Jag längtar
att få
vara i hennes famn
att få kyssa
henne
och
rå om henne.

Tiden stannar
när vi inte är tillsammans.




Fri vers av Popo
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-14 18:17



Bookmark and Share


  Darliiing
Jättefin (:
2007-11-16

    Issand.
tja.. känner igen
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo