Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en duk som jag gjort som mamma fick, men det visade det sig att hon inte gillade färgen:(


Fel färg.

Du har aldrig gillat
något jag gjort
det är därför inte inte
fått något på länge.

Som duken du fick häromdan
duken med tre röda hjärtan
på svart tyg
som jag gjort helt själv
du tyckte det var
fel färg
men du använder den
säkert bara för
att du fått den
vad spelar det för roll
när du inte tycker om den.

Jag ska aldrig ge dig
något mer jag har
gjort för du
gillar
ju ändå inget.

6/4-08




Fri vers av Popo
Läst 312 gånger
Publicerad 2008-04-07 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo