Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om lilla Engla.


Varför?

Fotbollsträning
på väg hem
på cykel
mamma ringer flera gånger
för att kolla
sedan inte ett spår.

Spaningar
dag
och
natt
efter den unga flickan
utan resultat.

Plötsligt är en man gripen
en 42 årig
lastbilschafför
man tänker vad han tänkte?
han tänkte nog inte alls.

Dagar går
en vecka efter
erkänner han allt
han erkänner ett åtta år gammalt mord med.

Varför hände detta?
stackars föräldrar
och
vänner
till hans offer
varför begick han dessa
brott?
det är frågor
jag
och många
väntar svar på.




Fri vers av Popo
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-14 17:37



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ja...det är så otroligt hemskt!!!
2008-04-14

  Cris
Det är fruktansvärt och man undrar verkligen varför sådant här händer. Jag som många andra har tänkt på henne och hennes familj varje dag.
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo