Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur man tänker på exet Angelica ibland.


Jag saknar dig ibland.

Jag tänker på dig
ibland
på det vi hade
du
och
jag
visst hade vi väl det bra
men det var inte ofta
din svartsjuka
och
ditt kontrollbehov
förstörde
allt
mellan
mig
och
mina
vänner
fick knappt nämna en
annan tjejs namn.

Jag saknar dig ibland
och
dom bra stunderna vi hade.

Vi båda har gått vidare
och
är lyckliga
med våra små barn.




Fri vers av Popo
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-11 22:58



Bookmark and Share


  Darliiing
Jättebra! , Svartsjuka kan förstöra mycket ..
Fint skrivit iallafall (:
2008-06-13

    sunnanvind
Svårt det där med svartsjuka...det kan slå sönder det mesta! bra skrivet!
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo