Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mitt x som var otrogen med ngn annan,


Du viskar hans namn

Jag hör
att du
viskar
hans namn
i sömnen
det är
därför du
varit annorlunda
mot
mej.

Jag vet din
hemlighet
du har
en annan
man
jag har
känt mej
som luft
ensam
och
oälskad
nu vet jag varför.

Du viskar hans
namn
vad har denna
man att
ge dej
som jag
inte
har
nu vet jag
vem du
pratade med
i telefon
i flera
timmar
och struntade
i mej.

Du viskar någon annans namn.




Fri vers av Popo
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 18:26



Bookmark and Share


  Tuzze87
denna var undermedvetet sorgsen
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Popo
Popo