Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*****


Djup känsla.



Smek mina fötter

jag vet att du vill

kolla djupet i min navel

smek mina bröst

med din längtan

se hur jag ler

hur stjärnor föds

i mina ögon

var sedan medveten

älskade du

om att

bara dina lena händer

lockar känslan från

djupaste djup.


B.M.N-R 2004-03-19




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 369 gånger
Publicerad 2004-03-19 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund