Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god jul, poeter

gnistrande, sprakande, jul
gristrande vitt, genomskinligt
på näsan, en snöflinga
jagad av tungan, försöker nå
som en hund jagar sin svans
sträcker jag tungan - måste - nå - måste
snöflingor som sprider sig på näsan
ett lyckovarv i fallen av unika diamanter
ett virrvarr av jul




Fri vers av lolly
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-03 18:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
när tungan jagar flingor som snöfatter ... först då infaller julstämningen... du lyckas med den texten...
2007-12-05

  Just Emotions
ooo jul.. julkuliga jul.. snart här.. längtar*
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

lolly
lolly