Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ställ dig på knä lilla slyna



hon ligger där,
i fosterställning på källargolvet
håller sig för magen och gråter tårar i tusenfalt

(river, det är ett monster, måste bort, river och slår)

han undrar, vad som försigår
han tittar på henne där hon ligger blottad
blir lite äcklad, lite nyfiken

det är blod, det är mörkt, en röra av ett barn med ett barn hos sin far

(så smutsig, så förnedrad, ett jävla monster)

hon varken ser eller hör honom, hon känner inget förutom den fruktansvärda smärtan, hon ser bara svart, hon fryser inte ens, där hon ligger naken på källargolvet

tvingad till förnedring, anstastad och nersmutsad på hela insidan,
ingen dusch i världen kan rädda, ingen sprit kan rena

och hon gråter, det finns ingen kämparglöd
och han tittar, helt tyst vänder han sig om
går upp till köket och läser tidningen

hon ligger kvar, hon vet inte hur länge, han vet inte hur länge

(hjälp)




Fri vers av lolly
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-03 20:24



Bookmark and Share


  octobertragedy
jag började gråta
2007-12-10

  Ronny Berk
så realistiskt beskriver du en fullständigt förnedrande situation...
min avsmak gör att jag inte kan skriva en vettig kommentar; men det räcker väl med att jag läser och nära gråter...
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

lolly
lolly