Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan på ljudet från en hand som klappar

Bruten och nere i stämning
Askfat på en skön heltäckningsmatta
Jag har ett jobb som jag hatar
En flicka som inte tänker på mig
Jag röker hasch
Så dåligt är livet varje dag
att jag snart flyttar härifrån

Det blev ingen ljusning därborta
Folk leker med ditt liv i London
Gud såg musklerna i mitt ansikte
bli lite svagare varje dag
De bar inte upp ett leende
Eller var starka nog att styra mina ögon

Jag höll fönstren stängda och
förlitade mig på att tiden skulle vara på min sida
Väntade, väntade och väntade, tills jag låg ner
Jag var själv, ensam och tystare än

mina grannars
vikande av skjortor
i tvättstugan

Tanken på hur det gick i kras därborta
lämnar mig inte,
Mia -
Gudinna nummer 1 som gav hårda stötar och
stora hål att fylla själv

Mia,

Väntan, väntan

Ett liv i väntan är en tid utan en annan,
och utan kärlek skapade jag tid som inte går bort

Mia,

Nu - det tål att tänkas på
Då - älskade jag




Fri vers av Beng-tze
Läst 457 gånger
Publicerad 2005-05-19 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beng-tze