Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gång är ingen gång, men blir det fler är de misstag.


en gång är en gång, men nu är det så många gånger fler. frenetiskt försöker jag hitta information, något som ska hjälpa mig på traven. men förgäves, som alltid.

det kvittar hur, när eller var, men jag blir fast. och jag kan liksom inte klippa av tråden. klippa intresset.

fan, varför var det tvunget att hända just denna veckan?




Fri vers av IncrediblyClose
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-02 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IncrediblyClose