Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man tänker tillbaka på fina minnen.


Ville bara berätta att jag tänker på dig ibland



Jag har gåshud över hela kroppen och hela tiden tänker jag att \"det är inte lönt\".

Även om det bara var för en sekund som allt var vackert, tänker jag på den ibland. Vill slingra in fingrar i rufsigt morgonhår.

Jag vill tillbaka till den sekunden; göra allt rätt. Men det går inte. Livet fungerar inte så för gjort är gjort och sagt är sagt.


Även om jag vet att det inte kommer att bli något, så ville jag bara berätta att jag tänker på den sekunden ibland; att jag tänker på dig ibland.




Fri vers av IncrediblyClose
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-19 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IncrediblyClose