Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvinden tog tag i min klänning och jag tappade bort något som jag inte minns vad det var.



Det var någon sommarnatt och klockan hade blivit såpass mycket att solen hade börjat att gå upp igen. Det började ljusna och den natten blev det aldrig riktigt kallt så jag stod ute mest hela tiden.

Stod ute i rökrutan och de varma sommarvindarna tog tag i min klänning samtidigt som jag presenterade mig för någon, som jag senare skulle hångla upp mot den gula väggen med \"fuck tomorrow\" skrivet över sig.

\"Bra namn\" sa han när jag hade sagt mitt namn.
Jag förstår inte riktigt vad han menade.




Fri vers av IncrediblyClose
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-19 01:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En väl beskriven inblick i en natt i ditt liv
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

IncrediblyClose