Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chocka världen med lycka.

(darling, ring inte mig. Jag ringer dig)

(och jag kommer ihåg att jag inte har ditt telefonnummer)

(och så försvann du.)

rosa elefanter dansar på bordet och jag hoppas att jag drömmer glada drömmar inatt. chocka världen med lycka.

( ... darling, jag önskar att du hade mitt...)




Fri vers av IncrediblyClose
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-02 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IncrediblyClose