Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur jag än gör rätt är det bara fel alltihop.



När jag tittade på displayen för typ 99 gången och såg att du fortfarande inte hört av dig brast något.
För hur jag än försöker, vilka ord jag än väljer, hur jag än gör rätt är det bara fel alltihop.
För du försvinner, utan ett ord, utan en respons, utan ens en förklaring.
Du förstår inte att jag försöker göra allting rätt, att jag fortfarande tänker på dig och hoppas att du åtminstone ska ha kuraget att säga hejdå innan du går iväg.




Övriga genrer av IncrediblyClose
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-03 17:01



Bookmark and Share


  glittertindra
hur man än gör så har personen varken förstått eller sett... den som inte ser förtjänar inte den som älskar... konsten är att hitta den som älskar... ärligt...
2008-01-03

    Trast
Glöm personen i fråga. Inget att ha!
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

IncrediblyClose