Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*****


Stjärnorna kanske ser.



Lyft mig

lägg mig

på en tallkrona

låt mina fingrar

smeka himmelen

jag målar moln

vars regndroppar

blandas med

mina tårar

dom är svarta

när dom sköljer gräset.



B.M.N-R 2003-07-16




Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 270 gånger
Publicerad 2004-03-30 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund