Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag föll djupt och kände att något skar inuti mig. Denna korta dikt beskriver känslan som den andra personen då tog ifrån mig.


Severance

Severe my body with a rusty knife.
Let my blood be your joy of my strife.
Let the life of me be the light for you.
I fall into a dark whole and there’s nothing I can do.




Övriga genrer av Zeon
Läst 222 gånger
Publicerad 2008-01-25 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zeon
Zeon