Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag har ett liv.

En kille som jag kände kommer fram och frågar varför ja sitter ensam i ett hörn
Jag blir såklart glad
men han har ingen riktig anledning att vara snäll, och brukar inte vara det,
så jag mistänker att han bara vill vara lite extra taskig för att hans kompisar ska tycka att han är cool

Så jag frågar istellet helt naturligt varför han bryr sej,
han svarar
-För att jag har ett liv.

Så vänder han sej om och går
kvar sitter jag och önskar att jag aldrig hade sagt så...




Övriga genrer av I....
Läst 276 gånger
Publicerad 2008-01-29 16:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är ju verkligen att ha ett liv, att bry sig om andra! Tänk om fler kunde fatta det! Jag t ex :P
2008-03-19

    ej medlem längre
Vad vackert! :)
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

I....