Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Massa felstavat je vet


Bottenlös brunn

Mitt liv ligger i en bottenlös brunn

Just nu ligger det och flyter på ytan

För varje dag sjunker det bara mer och mer

Men det är altid någon som drar upp livet till ytan igen

Men nästan aldrig någon som tar upp livet ur brunnen

Och alla som hitils har gjort det har sedan slängt ner ett ännu mer sårat liv i den bottenlösa brunnen.

Ja vill bli uppdragen ut brunnen av någon som inte slänger tillbaks mej...




Övriga genrer av I....
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-15 19:45



Bookmark and Share


    ike
du skriver med känsla jag får nästan tårar i ögonen vackert skrivet
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

I....